locatie  
 

De circushal in Haaren is prima te bereiken per auto en met het openbaar vervoer. Bij het circus is er een ruime parkeergelegenheid waar u gratis uw auto kunt parkeren. Deze parkeergelegenheid bevindt zich direct achter de circushal (40 meter lopen).

De route staat tijdig aangegeven door middel van bordjes aan de kant van de weg.

 
     
  GPS-info  
  Het adres van de circushal is:
 
 

Bossebaan 5A
5076 NC
Haaren (met dubbel 'a' !)
Het reserveringsnummer is 0411-621215

 
openbaar vervoer
Station 'Oisterwijk' is op 3 Km afstand van Haaren het dichtsbijzijnde NS-station. Station 'Oisterwijk' is te bereiken vanuit de richting Tilburg en de richting Eindhoven (vanuit Den Bosch dient men via Tilburg te reizen). Vanuit Oisterwijk kan men met buslijn 140 Haaren bereiken. Uitstappen bij de halte 'Langeweg' ter hoogte van de Bossebaan. De circushal ligt dan op loopafstand (5 minuten).
         
  Vanuit NS-station 'Tilburg' kan men met de trein verder doorreizen naar station 'Oisterwijk' of buslijn 140 (richting 's Hertogenbosch) nemen. Uitstappen in Haaren (halte 'Langeweg' ter hoogte van de Bossbaan). De circushal ligt dan op loopafstand (5 minuten).  
     
  Vanuit NS-station 's Hertogenbosch' kan men buslijn 140 (richting 'Tilburg') nemen. Uitstappen in Haaren (halte 'Mgr. Bekkersplein'). De circushal ligt dan op loopafstand (10 minuten).