artiest zijn bij Il Grigio....  
  Herfstvakantie: eindelijk weer gaan oefenen na zo'n twee maanden vrijaf. De nummers zijn opnieuw ingedeeld en tot aan de zomervakantie wordt er iedere week geoefend in de oefenhal, of in de sporthal. Gezellig kletsen, oefenen en kijken wat iedereen in huis heeft en zo een nummer in elkaar zetten. Het totaalnummer moet kloppen, de muziek wordt uitgezocht en kostuums gemaakt of aangepast. Gezonde spanning bij de doorloopgenerale met nog drie weken te gaan: gaat het lukken? Of moet er toch nog extra worden geoefend?  
     
  De vrijdag voor de première: alles komt bij elkaar: artiesten, muziek, kleding en dan weer eindelijk die piste in, super! Het lukt! Op zaterdag is alles nog nieuw, maar in de volgende achtien voorstellingen kun je zien dat de trein weer volop op gang komt en iedereen met plezier deze twee weken zijn show kan opvoeren en ook achter de schermen volop plezier heeft: dàt is te zien!
 
     
Saamhorigheid alom, jong en oud gemixt, heel bijzonder om hier deel van te mogen uitmaken en vaak met tranen in de ogen op 18-jarige leeftijd als artiest afscheid te moeten nemen. Maar velen zijn dan inmiddels zo verbonden met het circus, dat ze van artiest doorgroeien naar medewerker.