kaarten reserveren  
 

Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan vooraf uw kaarten te reserveren.


In 2018  zijn vanaf woensdag 11 juli de reserveerlijnen (2) geopend.

Kaarten kunnen dagelijks telefonisch gereserveerd worden van 9.00 tot 15.00 uur en van 18.30 tot 19.30 uur (ook in het weekend).

Op de dagen met een avondvoorstelling (iedere dinsdag en donderdag) kunt u van 9.00 tot 19:30 uur telefonisch reserveren.

Telefonisch reserveren is mogelijk via het volgende telefoonnummer:

 
     
 
(0411) - 62 12 15
 
     
  Reserveren via deze website of per E-mail is helaas niet mogelijk.  
     
  Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis entree. Groepen vanaf 25 personen (uitsluitend ná reserveren) komen in aanmerking voor korting. Ook 65+ers ontvangen € 1,00 korting.
Er zijn entreeprijzen voor kinderen en volwassenen (zie pagina prijzen). De leeftijdsgrens ligt op 12 jaar.
 
     
  Gereserveerde kaarten kunnen bij de kassa van het circus worden afgehaald. De kassa opent 1 uur voor aanvang van de voorstelling. Men kan met PIN betalen bij de kassa.
De zaal gaat open om 13.00 uur. Kaarten worden niet op stoelnummer afgegeven dus kom op tijd wanneer u vooraan wilt zitten. Wij raden vooral groepen (>5 personen) aan op tijd in de zaal aanwezig te zijn. Dat is de beste garantie dat u als groep bij elkaar kunt zitten.
 
     
  Als een voorstelling is uitverkocht worden vanaf een kwartier voor aanvang de niet-afgehaalde kaarten opnieuw in de verkoop gebracht.  
     
  Een show -inclusief een kwartier pauze- duurt ongeveer 2 uur. Tussen 16.15 en 16.30 uur is de voorstelling ten einde.  
     
  Il Grigio is prima toegankelijk voor rolstoelen. Er is plaats voor maximaal 5 rolstoelen. Vandaar dat het zeer gewenst is bij het reserveren aan te geven of het rolstoelplaatsen betreft.  
     
  Ventilatie zorgt ervoor dat het ook bij warm weer heerlijk koel is in het circus!