CONTACT EN ROUTE

Route informatie

Met de auto:

Binnen de bebouwde kom in Haaren (NB) volg je de blauwe Il Grigio bordjes naar de Bossebaan. De borden hangen meestal iets hoger aan lantaarnpalen. Je parkeert gratis op ons eigen terrein op aanwijzing van onze parkeerbegeleiders. Om overlast te voorkomen gelieve niet in de woonwijk te parkeren! 

Plan je route via onderstaande knop:

Met openbaar vervoer:

Jeugdcircus Il Grigio ligt ± 10 minuten lopen vanaf de dichtstbijzijnde bushalte en zo’n 3 kilometer van NS-station Oisterwijk. Plan gemakkelijk je reis via onderstaande knop!
Vanaf station Oisterwijk
Station Oisterwijk is op 3 km afstand van Haaren het dichtstbijzijnde NS-station. Station Oisterwijk is te bereiken vanuit de richting Tilburg en de richting Eindhoven (vanuit Den Bosch dient men via Tilburg of Boxtel te reizen).Vanuit Oisterwijk kan men met buslijn 140 Haaren bereiken. Uitstappen bij de halte ‘Mgr. Bekkersplein’. Je loopt vervolgens de doorgaande weg weer terug via de Kerkstraat naar de Langeweg totdat je  linksaf de Bossebaan in kunt lopen naar onze circushal.
Vanaf station Tilburg
Vanuit NS-station ‘Tilburg’ kan men met de trein verder doorreizen naar station ‘Oisterwijk’ of buslijn 140 (richting ‘s-Hertogenbosch) nemen. Uitstappen in Haaren (halte ‘Mgr. Bekkersplein’).Je loopt vervolgens de doorgaande weg weer terug via de Kerkstraat naar de Langeweg totdat je  linksaf de Bossebaan in kunt lopen naar onze circushal.
Vanaf station 's-Hertogenbosch
Vanuit NS-station ‘s-Hertogenbosch’ kan men buslijn 140 (richting ‘Tilburg’) nemen. Uitstappen in Haaren (halte ‘Mgr. Bekkersplein’).Je loopt vervolgens de doorgaande weg door in dezelfde richting van de bus via de Kerkstraat naar de Langeweg totdat je  linksaf de Bossebaan in kunt lopen naar onze circushal.

Adres:

Bossebaan 5a, 5076 NC  HAAREN

let op: dat schrijf je met dubbel A

E-mail:

Vragen over online reserveringen: reserveringen@ilgrigio.nl

Algemene vragen: info@ilgrigio.nl

Persinformatie: pr@ilgrigio.nl

Secretariaat:

Zwartrijt 2, 5076 CJ  HAAREN

Aanvragen optredens

We krijgen regelmatig de vraag om een demo of workshop te verzorgen. Om organisatorische redenen kunnen we helaas niet op deze verzoeken ingaan.

Volg Il Grigio op Facebook!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

4 dagen geleden

Il Grigio - jeugdcircus

Een kijkje achter de schermen bij onze jongleurs: dat belooft wat! ... Bekijk meerBekijk minder

Schrijf een opmerking

Succes allemaal

Deze week zijn de trainingen weer gestart. Vol energie zijn we begonnen aan het nieuwe circusseizoen. Laten we hopen dat we komende zomer ons uitgestelde jubileum kunnen vieren met mooie uitverkochte shows.
Vandaag kwamen onze trainers bij elkaar om samen het nieuwe jaar in te luiden… dat is meteen een goed moment om ze te bedanken voor hun inzet de afgelopen 2 “no show-seizoenen”!!
... Bekijk meerBekijk minder

Deze week zijn de trainingen weer gestart. Vol energie zijn we begonnen aan het nieuwe circusseizoen. Laten we hopen dat we komende zomer ons uitgestelde jubileum kunnen vieren met mooie uitverkochte shows.
Vandaag kwamen onze trainers bij elkaar om samen het nieuwe jaar in te luiden… dat is meteen een goed moment om ze te bedanken voor hun inzet de afgelopen 2 “no show-seizoenen”!!

Schrijf een opmerking

Succes hopelijk kunnen we weer komen kijken

2 maanden geleden

Il Grigio - jeugdcircus

Tja, als we niet mogen optreden verzinnen we wel iets anders om even bij elkaar te zijn: wat hebben onze artiesten afgelopen weekend genoten van de leuke middag/avond!! En wat zijn we toch een fijne circusfamilie. ... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden

Il Grigio - jeugdcircus

Het is wel even slikken voor alle artiesten en medewerkers: eigenlijk zouden wij vandaag in en rond de circuspiste moeten staan tijdens onze feestelijke jubileumpremière... Helaas kunnen onze artiesten dit jaar niet optreden, maar volgend jaar gaan we driedubbel ons best doen, en hopen we ons hooggeëerde publiek weer te mogen ontvangen. ... Bekijk meerBekijk minder

Het is wel even slikken voor alle artiesten en medewerkers: eigenlijk zouden wij vandaag in en rond de circuspiste moeten staan tijdens onze feestelijke jubileumpremière... Helaas kunnen onze artiesten dit jaar niet optreden, maar volgend jaar gaan we driedubbel ons best doen, en hopen we ons hooggeëerde publiek weer te mogen ontvangen.

Schrijf een opmerking

Hebben we weer iets leuks om naar uit te kijken.

Tot volgend jaar!!

4 maanden geleden

Il Grigio - jeugdcircus

Met pijn in ons circushart hebben wij tot onze grote spijt moeten besluiten om ook in 2021 onze voorstellingen te annuleren.

Hoewel we langzaam maar zeker Covid onder controle krijgen, zijn er nu nog teveel risico's en onzekerheden over voorwaarden en gezondheid. Om organisatorische redenen hebben wij daarom besloten dat er ook deze zomer geen shows zullen zijn.
Natuurlijk hadden we ons 60-jarige jubileum heel anders en een stuk feestelijker voorgesteld.

Al 60 jaar komen duizenden gasten ieder jaar onze shows bezoeken, maar nu voor het 2e jaar kan dit niet. Dat doet pijn bij de 65 artiesten en ruim 100 betrokken medewerkers. We missen jullie namelijk enorm!

We hopen dan ook jullie allemaal in de zomer van 2022 weer als hooggeeërd publiek welkom te mogen heten. Dan kunnen we er samen met jullie en een gevulde piste weer een groot feest van maken!
... Bekijk meerBekijk minder

Met pijn in ons circushart hebben wij tot onze grote spijt moeten besluiten om ook in 2021 onze voorstellingen te annuleren.Hoewel we langzaam maar zeker Covid onder controle krijgen, zijn er nu nog teveel risicos en onzekerheden over voorwaarden en gezondheid. Om organisatorische redenen hebben wij daarom besloten dat er ook deze zomer geen shows zullen zijn.
Natuurlijk hadden we ons 60-jarige jubileum heel anders en een stuk feestelijker voorgesteld.Al 60 jaar komen duizenden gasten ieder jaar onze shows bezoeken, maar nu voor het 2e jaar kan dit niet. Dat doet pijn bij de 65 artiesten en ruim 100 betrokken medewerkers. We missen jullie namelijk enorm!We hopen dan ook jullie allemaal in de zomer van 2022 weer als hooggeeërd publiek welkom te mogen heten. Dan kunnen we er samen met jullie en een gevulde piste weer een groot feest van maken!

Schrijf een opmerking

Oh nee, wat erg voor jullie! Ik had jullie een jubileum gegund met fantastische shows. Hopelijk volgend jaar dubbel en dwars

Oh nee... begrijpelijk maar wel erg jammer voor jullie en ons. De artiesten waren zo hard aan t oefenen...

Wat verdrietig voor allen die er zo druk mee geweest zijn! Maar begrijpelijk! Wij zetten 2022 in de agenda!! 💪🏽

Balen, maar zeer begrijpelijk dat er nog teveel onzekerheden zijn.

Erg jammer maar begrijpelijk op naar 2022

En als het in 2022 kan.... we zijn er!!!!

Wat jammer na zoveel oefenen en dan Corona die roet in het eten gooit 2022 dan maar en zijn wij er bij succes verder

Jammer, maar begrijpelijk. We gaan voor volgend jaar!!

O neeeeeee , maar zeer begrijpelijk. Maar zo jammer voor de artiesten en alle vrijwillers en bestuur.

Heel begrijpelijk, maar zooooo ontzettend jammer

Ahh nee Jannie Mathijssen .Helaas....

jammer

jammer.

Heel spijtig maar wel begrijpelijk

Oh nee, wat ontzettend jammer!!

Begrijpelijk. We wachten met jullie tot het weer allemaal kan en mag 🤞🤞

View more comments

Laad meer..