CONTACT EN ROUTE

Route informatie

Met de auto:

Binnen de bebouwde kom in Haaren (NB) volg je de blauwe Il Grigio bordjes naar de Bossebaan. De borden hangen meestal iets hoger aan lantaarnpalen. Je parkeert gratis op ons eigen terrein op aanwijzing van onze parkeerbegeleiders. Om overlast te voorkomen gelieve niet in de woonwijk te parkeren! 

Plan je route via onderstaande knop:

Met openbaar vervoer:

Jeugdcircus Il Grigio ligt ± 10 minuten lopen vanaf de dichtstbijzijnde bushalte en zo’n 3 kilometer van NS-station Oisterwijk. Plan gemakkelijk je reis via onderstaande knop!

Vanaf station Oisterwijk
Station Oisterwijk is op 3 km afstand van Haaren het dichtstbijzijnde NS-station. Station Oisterwijk is te bereiken vanuit de richting Tilburg en de richting Eindhoven (vanuit Den Bosch dient men via Tilburg of Boxtel te reizen).

Vanuit Oisterwijk kan men met buslijn 140 Haaren bereiken. Uitstappen bij de halte ‘Mgr. Bekkersplein’. Je loopt vervolgens de doorgaande weg weer terug via de Kerkstraat naar de Langeweg totdat je  linksaf de Bossebaan in kunt lopen naar onze circushal.

Vanaf station Tilburg
Vanuit NS-station ‘Tilburg’ kan men met de trein verder doorreizen naar station ‘Oisterwijk’ of buslijn 140 (richting ‘s-Hertogenbosch) nemen. Uitstappen in Haaren (halte ‘Mgr. Bekkersplein’).

Je loopt vervolgens de doorgaande weg weer terug via de Kerkstraat naar de Langeweg totdat je  linksaf de Bossebaan in kunt lopen naar onze circushal.

Vanaf station 's-Hertogenbosch
Vanuit NS-station ‘s-Hertogenbosch’ kan men buslijn 140 (richting ‘Tilburg’) nemen. Uitstappen in Haaren (halte ‘Mgr. Bekkersplein’).

Je loopt vervolgens de doorgaande weg door in dezelfde richting van de bus via de Kerkstraat naar de Langeweg totdat je  linksaf de Bossebaan in kunt lopen naar onze circushal.

Adres:

Bossebaan 5b, 5076 NC  HAAREN

let op: HAAREN met dubbel A!!

E-mail:

Vragen over online reserveringen:  reserveringen@ilgrigio.nl

Algemene vragen: info@ilgrigio.nl

Persinformatie: pr@ilgrigio.nl

Secretariaat:

Stichting Haarens Jeugdcircus Il Grigio                                Zwartrijt 2                                                                          5076 CJ  HAAREN

 KvK:  41081727                                                                 BTW: NL006137155B01

Aanvragen optredens

We krijgen regelmatig de vraag om een demo of workshop te verzorgen. Om organisatorische redenen kunnen we helaas niet op deze verzoeken ingaan.

Volg Il Grigio op Facebook!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 weken geleden

Il Grigio - jeugdcircus

Na de herfstvakantie zijn we weer gestart met de trainingen. Afgelopen week hebben onze artiesten van de Acrojump in groepjes actief gezocht naar nieuwe uitdagingen om vervolgens samen te oefenen.

Nog precies 250 dagen en dan mogen ze weer de piste in!
... Bekijk meerBekijk minder

Schrijf een opmerking

Wat heerlijk toch!

Zal wel weer een grandioos voorstelling worden

3 weken geleden

Il Grigio - jeugdcircus

SAVE THE DATE!
Dit jaar adopteert Jeugdcircus Il Grigio de Haarense wensboom.
Op zaterdag 10 december gaan we de lampjes ontsteken en willen wij samen met u, jong en oud, de kerstboom versieren. Wij zorgen voor gezellige muziek en een warm drankje.

Kom jij ook?
Noteer vast in je agenda: zaterdag 10 december, 17.00 – 18.00u, Monseigneur Bekkersplein.

En als je helemaal in de kerststemming wilt komen, dan raden wij je aan om die middag naar het Kerstevent van CreaKids te gaan. Zij organiseren van 14.00-17.00u allerlei activiteiten en workshops voor kinderen. Tevens vind je daar verschillende (verkoop) kerstkraampjes voor jong en oud. De toegang is gratis!
... Bekijk meerBekijk minder

SAVE THE DATE!
Dit jaar adopteert Jeugdcircus Il Grigio de Haarense wensboom.
Op zaterdag 10 december gaan we de lampjes ontsteken en willen wij samen met u, jong en oud, de kerstboom versieren. Wij zorgen voor gezellige muziek en een warm drankje.Kom jij ook?
Noteer vast in je agenda: zaterdag 10 december, 17.00 – 18.00u, Monseigneur Bekkersplein.En als je helemaal in de kerststemming wilt komen, dan raden wij je aan om die middag naar het Kerstevent van CreaKids te gaan. Zij organiseren van 14.00-17.00u allerlei activiteiten en workshops voor kinderen. Tevens vind je daar verschillende (verkoop) kerstkraampjes voor jong en oud. De toegang is gratis!

2 maanden geleden

Il Grigio - jeugdcircus

Langs deze weg willen wij Rabobank en alle leden die op ons gestemd hebben via Rabo ClubSupport heel erg bedanken. Gisteren mochten wij een cheque in ontvangst nemen met een fantastisch bedrag. Bedankt!! ... Bekijk meerBekijk minder

Langs deze weg willen wij Rabobank en alle leden die op ons gestemd hebben via Rabo ClubSupport heel erg bedanken. Gisteren mochten wij een cheque in ontvangst nemen met een fantastisch bedrag. Bedankt!!

Schrijf een opmerking

Gefeliciteerd, echt super!

Yeah!🥳🥳🥳🥳🥳

2 maanden geleden

Il Grigio - jeugdcircus

Heb jij al gestemd? Dat kan t/m morgen!

Wanneer je lid bent van Rabobank, dan kun jij bepalen hoe een deel van de winst van Rabobank wordt verdeeld. Dat doe je door te stemmen bij Rabo ClubSupport.
Natuurlijk hopen wij dat je op ons mooie Jeugdcircus stemt. Wij willen het bedrag besteden aan onze verlichting en speakers die, na intensief gebruik, aan vernieuwing toe zijn.

Stem jij op ons? Dat kan t/m morgen (27 september) via je Rabobank App of via rabobank.nl/clubsupport. Alvast bedankt voor je steun.
... Bekijk meerBekijk minder

Heb jij al gestemd? Dat kan t/m morgen!Wanneer je lid bent van Rabobank, dan kun jij bepalen hoe een deel van de winst van Rabobank wordt verdeeld. Dat doe je door te stemmen bij Rabo ClubSupport.
Natuurlijk hopen wij dat je op ons mooie Jeugdcircus stemt. Wij willen het bedrag besteden aan onze verlichting en speakers die, na intensief gebruik, aan vernieuwing toe zijn.Stem jij op ons? Dat kan t/m morgen (27 september) via je Rabobank App of via rabobank.nl/clubsupport.  Alvast bedankt voor je steun.
Laad meer..