CONTACT EN ROUTE

Route informatie

Met de auto:

Binnen de bebouwde kom in Haaren (NB) volg je de blauwe Il Grigio bordjes naar de Bossebaan. De borden hangen meestal iets hoger aan lantaarnpalen. Je parkeert gratis op ons eigen terrein op aanwijzing van onze parkeerbegeleiders. Om overlast te voorkomen gelieve niet in de woonwijk te parkeren! 

Plan je route via onderstaande knop:

Met openbaar vervoer:

Jeugdcircus Il Grigio ligt ± 10 minuten lopen vanaf de dichtstbijzijnde bushalte en zo’n 3 kilometer van NS-station Oisterwijk. Plan gemakkelijk je reis via onderstaande knop!
Vanaf station Oisterwijk
Station Oisterwijk is op 3 km afstand van Haaren het dichtstbijzijnde NS-station. Station Oisterwijk is te bereiken vanuit de richting Tilburg en de richting Eindhoven (vanuit Den Bosch dient men via Tilburg of Boxtel te reizen).Vanuit Oisterwijk kan men met buslijn 140 Haaren bereiken. Uitstappen bij de halte ‘Mgr. Bekkersplein’. Je loopt vervolgens de doorgaande weg weer terug via de Kerkstraat naar de Langeweg totdat je  linksaf de Bossebaan in kunt lopen naar onze circushal.
Vanaf station Tilburg
Vanuit NS-station ‘Tilburg’ kan men met de trein verder doorreizen naar station ‘Oisterwijk’ of buslijn 140 (richting ‘s-Hertogenbosch) nemen. Uitstappen in Haaren (halte ‘Mgr. Bekkersplein’).Je loopt vervolgens de doorgaande weg weer terug via de Kerkstraat naar de Langeweg totdat je  linksaf de Bossebaan in kunt lopen naar onze circushal.
Vanaf station 's-Hertogenbosch
Vanuit NS-station ‘s-Hertogenbosch’ kan men buslijn 140 (richting ‘Tilburg’) nemen. Uitstappen in Haaren (halte ‘Mgr. Bekkersplein’).Je loopt vervolgens de doorgaande weg door in dezelfde richting van de bus via de Kerkstraat naar de Langeweg totdat je  linksaf de Bossebaan in kunt lopen naar onze circushal.

Adres:

Bossebaan 5a, 5076 NC  HAAREN

let op: dat schrijf je met dubbel A

E-mail:

Vragen over online reserveringen: reserveringen@ilgrigio.nl

Algemene vragen: info@ilgrigio.nl

Persinformatie: pr@ilgrigio.nl

Secretariaat:

Zwartrijt 2, 5076 CJ  HAAREN

Aanvragen optredens

We krijgen regelmatig de vraag om een demo of workshop te verzorgen. Om organisatorische redenen kunnen we helaas niet op deze verzoeken ingaan.

Volg Il Grigio op Facebook!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 maanden geleden

Il Grigio - jeugdcircus

Met pijn in ons circushart hebben wij tot onze grote spijt moeten besluiten om ook in 2021 onze voorstellingen te annuleren.

Hoewel we langzaam maar zeker Covid onder controle krijgen, zijn er nu nog teveel risico's en onzekerheden over voorwaarden en gezondheid. Om organisatorische redenen hebben wij daarom besloten dat er ook deze zomer geen shows zullen zijn.
Natuurlijk hadden we ons 60-jarige jubileum heel anders en een stuk feestelijker voorgesteld.

Al 60 jaar komen duizenden gasten ieder jaar onze shows bezoeken, maar nu voor het 2e jaar kan dit niet. Dat doet pijn bij de 65 artiesten en ruim 100 betrokken medewerkers. We missen jullie namelijk enorm!

We hopen dan ook jullie allemaal in de zomer van 2022 weer als hooggeeërd publiek welkom te mogen heten. Dan kunnen we er samen met jullie en een gevulde piste weer een groot feest van maken!
... Bekijk meerBekijk minder

Met pijn in ons circushart hebben wij tot onze grote spijt moeten besluiten om ook in 2021 onze voorstellingen te annuleren.Hoewel we langzaam maar zeker Covid onder controle krijgen, zijn er nu nog teveel risicos en onzekerheden over voorwaarden en gezondheid. Om organisatorische redenen hebben wij daarom besloten dat er ook deze zomer geen shows zullen zijn.
Natuurlijk hadden we ons 60-jarige jubileum heel anders en een stuk feestelijker voorgesteld.Al 60 jaar komen duizenden gasten ieder jaar onze shows bezoeken, maar nu voor het 2e jaar kan dit niet. Dat doet pijn bij de 65 artiesten en ruim 100 betrokken medewerkers. We missen jullie namelijk enorm!We hopen dan ook jullie allemaal in de zomer van 2022 weer als hooggeeërd publiek welkom te mogen heten. Dan kunnen we er samen met jullie en een gevulde piste weer een groot feest van maken!

Schrijf een opmerking

En als het in 2022 kan.... we zijn er!!!!

Balen, maar zeer begrijpelijk dat er nog teveel onzekerheden zijn.

jammer

O neeeeeee , maar zeer begrijpelijk. Maar zo jammer voor de artiesten en alle vrijwillers en bestuur.

Heel begrijpelijk, maar zooooo ontzettend jammer

Erg jammer maar begrijpelijk op naar 2022

jammer.

Oh nee... begrijpelijk maar wel erg jammer voor jullie en ons. De artiesten waren zo hard aan t oefenen...

Wat verdrietig voor allen die er zo druk mee geweest zijn! Maar begrijpelijk! Wij zetten 2022 in de agenda!! 💪🏽

Oh nee, wat erg voor jullie! Ik had jullie een jubileum gegund met fantastische shows. Hopelijk volgend jaar dubbel en dwars

Ahh nee Jannie Mathijssen .Helaas....

Wat jammer na zoveel oefenen en dan Corona die roet in het eten gooit 2022 dan maar en zijn wij er bij succes verder

Heel spijtig maar wel begrijpelijk

Jammer, maar begrijpelijk. We gaan voor volgend jaar!!

Oh nee, wat ontzettend jammer!!

Begrijpelijk. We wachten met jullie tot het weer allemaal kan en mag 🤞🤞

View more comments

3 maanden geleden

Il Grigio - jeugdcircus

Ook gisteren werd fanatiek getraind, onder andere door onze Gummians. Ze laten trots zien wat ze al kunnen. ... Bekijk meerBekijk minder

3 maanden geleden

Il Grigio - jeugdcircus

Ook onze jongleurs mochten weer de wei in. Zolang het niet regent is buiten trainen eigenlijk best leuk! ... Bekijk meerBekijk minder

4 maanden geleden

Il Grigio - jeugdcircus

Vandaag konden onze bal-artiesten weer buiten trainen. Tevens werd de kleding voor de komende show gepast. Wij zorgen ervoor dat we er klaar voor zijn als het weer mogelijk is om ons hooggeëerd publiek te ontvangen... want the show must go on! ... Bekijk meerBekijk minder

Vandaag konden onze bal-artiesten weer buiten trainen. Tevens werd de kleding voor de komende show gepast. Wij zorgen ervoor dat we er klaar voor zijn als het weer mogelijk is om ons hooggeëerd publiek te ontvangen... want the show must go on!Image attachmentImage attachment

4 maanden geleden

Il Grigio - jeugdcircus

Wat was het een prachtige dag voor onze buitentrainingen! ... Bekijk meerBekijk minder

Laad meer..