RESERVEER JE KAARTEN

 Online reserveren

OP DIT MOMENT KUN JE NOG NIET ONLINE RESERVEREN!

Wij laten je zsm weten wanneer de toegangskaarten voor onze shows in 2022 weer online besteld en betaald (via iDEAL) kunnen worden. Je ontvangt na de bestelling direct een e-mail met de e-tickets. Wanneer je deze uitgeprint meeneemt naar de show hoef je niet meer in de (lange) rij te staan bij de kassa. Je loopt direct door naar de zaal waar je ticket gescand wordt.

Je bent ook niet meer afhankelijk van de openingstijden van onze telefonische reserveerlijn. 

Tarieven, plattegrond en informatie over mindervaliden tref je onderaan deze pagina.

Telefonisch reserveren

OP DIT MOMENT KUN JE NOG NIET TELEFONISCH  RESERVEREN 

Wij laten je zsm weten wanneer de toegangskaarten voor onze shows in 2022 weer telefonisch gereserveerd kunnen worden via onze reserveerlijn:  

0411 62 12 15

Tarieven, plattegrond en informatie over mindervaliden tref je onderaan deze pagina.

Openingstijden van onze telefonische reserveerlijnen (ook in het weekend) van 10.00 – 14.00 uur.

Op de dagen met een ochtend– en een middagvoorstelling (iedere dinsdag) kun je ons van 09.00 – 14.00 uur telefonisch bereiken.

Op de dagen met een middag- en avondvoorstelling (iedere donderdag) kun je ons van 10.00 – 19.00 uur telefonisch bereiken.

Wij raden je aan om de kaarten zoveel mogelijk online te reserveren. Dit gaat makkelijk, veilig en snel… en je hoeft ook niet in de rij te staan van de kassa om je kaarten op te halen.

Je kaarten afhalen

Telefonisch gereserveerde kaarten kunnen bij de kassa van het circus worden afgehaald. De kassa en zaal openen 1 uur voor aanvang van de voorstelling. Je kan met PIN betalen. Na betaling ontvang je het toegangsbewijs.

Online gereserveerde kaarten zijn al betaald. Je kunt meteen doorlopen naar de zaal waar jouw e-ticket wordt gescand.

Kaarten worden niet op stoelnummer afgegeven dus kom op tijd wanneer je vooraan en/of naast elkaar wilt zitten.

Als een voorstelling is uitverkocht worden vanaf een kwartier voor aanvang de niet-afgehaalde telefonisch gereserveerde kaarten opnieuw in de verkoop gebracht. Kom dus op tijd!

Tarieven

Wij hanteren verschillende entreeprijzen afhankelijk van leeftijd. Dit jaar hebben wij geen tweederangs kaarten. Genoemde prijzen zijn inclusief 1 consumptie. Tarieven voor 2022 zijn nog niet bekend.

Kijk onderaan deze pagina naar de plattegrond. (deze plattegrond is nog niet aangepast!)

 Eerste rangTweede rang

 Kinderen t/m 2 jaar

gratisniet van toepassing
 Kinderen     t/m 12 jaar€ 9,-niet van toepassing
Vanaf 13 jaar€ 12,-niet van toepassing

Groepskorting

Groepen vanaf 25 personen kunnen in aanmerking komen voor korting mits zij van tevoren gereserveerd hebben. Voor informatie over groepskortingen ontvangen wij graag een e-mail (info@ilgrigio.nl).

Groepen worden verzocht om uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de show plaats te nemen in de zaal.

Mindervaliden

Il Grigio is prima toegankelijk voor rolstoelen. Er is plaats voor maximaal 5 rolstoelen. Vandaar dat het noodzakelijk is bij het reserveren aan te geven of het rolstoelplaatsen betreft. De plaatsen zijn uitsluitend telefonisch te reserveren.

Direct achter de rolstoelplaatsen hebben wij op de tribune enkele rijen (eerste rang) gereserveerd voor  de begeleiders (mits opgegeven). Op de eerste rij van de tribune kunnen wij 1 begeleider per rolstoel  garanderen. Overige begeleiders kunnen op de volgende rijen plaatsnemen. Onze medewerkers helpen u graag.

Wij willen je vragen om uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de show plaats te nemen in de zaal.

Plattegrond van de zaal