RESERVEER JE KAARTEN

 Online reserveren

Je kunt nu toegangskaarten voor onze nieuwe show online bestellen en betalen (via iDEAL). Je ontvangt na de bestelling direct een e-mail met de e-tickets. Wanneer je deze uitgeprint meeneemt naar de show hoef je niet meer in de rij te staan bij de kassa. Je loopt direct door naar de zaal waar je ticket gescand wordt. Je kunt je ticket ook opslaan op je mobieltje. Zorg wel dat je alle tickets van tevoren hebt gedownload en per stuk hebt opgeslagen.

Rolstoelplaatsen kunnen alleen telefonisch gereserveerd worden en zijn beperkt beschikbaar.

Tarieven, plattegrond en informatie over mindervaliden tref je onderaan deze pagina.

Telefonisch reserveren

Wij zijn ook telefonisch bereikbaar voor reserveren van toegangskaarten. Bel onze reserveerlijn (zie hieronder de openingstijden):  

0411 62 12 15

Tarieven, plattegrond en informatie over mindervaliden tref je onderaan deze pagina.

Heb je een vrijkaart / kortingscode? Deze kun je deze uitsluitend “verzilveren” via het online reserveringssysteem.

 

Openingstijden van onze telefonische reserveerlijnen (ook in het weekend) van 10.00 – 14.00 uur.

Op de dagen met een ochtend– en een middagvoorstelling (iedere dinsdag) kun je ons van 09.00 – 14.00 uur telefonisch bereiken.

Op de dagen met een middag- en avondvoorstelling (iedere donderdag) kun je ons van 10.00 – 19.00 uur telefonisch bereiken.

Wij raden je aan om de kaarten zoveel mogelijk online te reserveren. Dit gaat makkelijk, veilig en snel… en je hoeft ook niet in de rij te staan van de kassa om je kaarten op te halen.

Je kaarten afhalen

Telefonisch gereserveerde kaarten kunnen bij de kassa van het circus worden afgehaald. De kassa en zaal openen 1 uur voor aanvang van de voorstelling. Je kan met PIN betalen. Na betaling ontvang je het toegangsbewijs.

Online gereserveerde kaarten zijn al betaald. Je kunt meteen doorlopen naar de zaal waar jouw e-ticket wordt gescand.

Reguliere kaarten worden niet op stoelnummer afgegeven dus kom op tijd wanneer je vooraan en/of naast elkaar wilt zitten.

Als een voorstelling is uitverkocht worden vanaf een kwartier voor aanvang de niet-afgehaalde telefonisch gereserveerde kaarten opnieuw in de verkoop gebracht. Kom dus op tijd!

Tarieven

Wij werken niet met stoelreserveringen voor reguliere kaarten, dus kom op tijd als u naast elkaar of vooraan wilt zitten.

Prijs 2024
Kinderen   t/m 2 jrgratis
Kinderen   3 t/m 12 jr€ 10,00
Vanaf 13 jr t/m volwassenen€ 12,00

 

Groepskorting

Groepen vanaf 25 personen kunnen in aanmerking komen voor korting mits zij van tevoren gereserveerd hebben. Voor informatie over groepskortingen ontvangen wij graag een e-mail (info@ilgrigio.nl). 

Groepen worden verzocht om uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de show plaats te nemen in de zaal.

Mindervaliden

Il Grigio is prima toegankelijk voor rolstoelen. Er is plaats voor maximaal 4 rolstoelen. Vandaar dat het noodzakelijk is bij het reserveren aan te geven of het rolstoelplaatsen betreft. De plaatsen zijn uitsluitend telefonisch te reserveren.

Direct achter de rolstoelplaatsen hebben wij op de tribune enkele rijen gereserveerd voor de begeleiders (mits opgegeven). Op de eerste rij van de tribune kunnen wij 1 begeleider per rolstoel garanderen. Overige begeleiders kunnen op de volgende rijen plaatsnemen. Onze medewerkers helpen je graag.

Wij willen je vragen om uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de show plaats te nemen in de zaal.

Plattegrond van de zaal

Onze Sponsoren

Het doel van Il Grigio is om zo toegankelijk mogelijk te zijn voor iedereen. Daarbij willen we ook een betaalbaar uitje blijven. Dit jaar worden wij gesteund door onderstaande bedrijven. Ook sponsor worden? Mail naar info@ilgrigio.nl.