RESERVEER JE KAARTEN

Nog even geduld..

Vanaf woensdag 11 juli 2018 kun je kaartjes reserveren via: 

0411 62 12 15

Openingstijden (ook in het weekend) van 9.00 – 15.00 uur en van 18.30 – 19.30 uur.

Op de dagen met een avondvoorstelling (iedere dinsdag en donderdag) kun je ons van 9.00 – 19.30 uur telefonisch bereiken.

Je kaarten afhalen

Gereserveerde kaarten kunnen bij de kassa van het circus worden afgehaald. De kassa en zaal openen 1 uur voor aanvang van de voorstelling. Men kan met PIN betalen bij de kassa.

Kaarten worden niet op stoelnummer afgegeven dus kom op tijd wanneer u vooraan en/of naast elkaar wilt zitten.

Als een voorstelling is uitverkocht worden vanaf een kwartier voor aanvang de niet-afgehaalde kaarten opnieuw in de verkoop gebracht. Kom dus op tijd!

Reserveren via deze website of per e-mail is dit seizoen nog niet mogelijk.

Wij zijn echter hard aan het werk om vanaf 2019 wel online reserveringen mogelijk te maken. Wil je hierover op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief. Wij informeren je dan o.a. wanneer onze online tool beschikbaar is! Inschrijven voor de nieuwsbrief kan op onze homepage of contactpagina.

Tarieven

Wij hanteren verschillende entreeprijzen afhankelijk van leeftijd. Ook hebben wij eersterangs en tweederangs kaarten.

  Eerste rang Tweede rang
Kinderen t/m 2 jaar gratis gratis
Kinderen t/m 12 jaar € 7,- € 6,-
Vanaf 13 jaar € 10,- € 8,-
65+ € 9,- € 7,-

Groepskorting

Groepen vanaf 25 personen kunnen in aanmerking komen voor korting mits zij van tevoren gereserveerd hebben. Voor informatie over groepskortingen ontvangen wij graag vanaf 11 juli een e-mail (info@ilgrigio.nl) of telefoontje (0411 – 621215).

Mindervaliden

Il Grigio is prima toegankelijk voor rolstoelen. Er is plaats voor maximaal 5 rolstoelen. Vandaar dat het noodzakelijk is bij het reserveren aan te geven of het rolstoelplaatsen betreft.

Direct achter de rolstoelplaatsen hebben wij op de tribune rijen (eerste rang) gereserveerd voor  de begeleiders (mits opgegeven).

Plattegrond van de zaal