RESERVEER JE KAARTEN

Nog even geduld…

Waarschijnlijk kunt u vanaf 10 juni 2019 ook kaarten online bestellen. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen.

Vanaf 10 juli 2019 openen wij onze telefonische reserveerlijnen weer.

Kaartjes kunnen dan dagelijks ook telefonisch gereserveerd worden via onze reserveerlijnen: 

0411 62 12 15

Openingstijden van onze reserveerlijnen (ook in het weekend) van 9.00 – 15.00 uur en van 18.30 – 19.30 uur. (nog onder voorbehoud)

Op de dagen met een avondvoorstelling (iedere donderdag) kun je ons van 9.00 – 19.30 uur telefonisch bereiken.

Je kaarten afhalen

Telefonisch gereserveerde kaarten kunnen bij de kassa van het circus worden afgehaald. De kassa en zaal openen 1 uur voor aanvang van de voorstelling. Men kan met PIN betalen. Na betaling ontvangt u het toegangsbewijs.

Online gereserveerde kaarten zijn al betaald. U kunt meteen doorlopen naar de zaal waar uw e-ticket wordt gescand.

Kaarten worden niet op stoelnummer afgegeven dus kom op tijd wanneer u vooraan en/of naast elkaar wilt zitten.

Als een voorstelling is uitverkocht worden vanaf een kwartier voor aanvang de niet-afgehaalde telefonisch gereserveerde kaarten opnieuw in de verkoop gebracht. Kom dus op tijd!

Online reserveren via deze website:

Wij zijn hard aan het werk om dit seizoen online reserveringen mogelijk te maken. Wil je hierover op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief. Wij informeren je dan o.a. wanneer onze online tool beschikbaar is! Inschrijven voor de nieuwsbrief kan op onze homepage of contactpagina.

Tarieven

Wij hanteren in 2019 verschillende entreeprijzen afhankelijk van leeftijd. Ook hebben wij eersterangs en tweederangs kaarten.

LET OP! Vanaf 2018 hebben wij de stoelconfiguratie iets aangepast. Kijk onderaan deze pagina naar de vernieuwde plattegrond. 

  Eerste rang Tweede rang
Kinderen t/m 2 jaar gratis gratis
Kinderen t/m 12 jaar € 7,- € 6,-
Vanaf 13 jaar € 10,- € 8,-
     

Groepskorting

Groepen vanaf 25 personen kunnen in aanmerking komen voor korting mits zij van tevoren gereserveerd hebben. Voor informatie over groepskortingen ontvangen wij graag een e-mail (info@ilgrigio.nl). 

Groepen worden verzocht om uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de show plaats te nemen in de zaal.

Mindervaliden

Il Grigio is prima toegankelijk voor rolstoelen. Er is plaats voor maximaal 5 rolstoelen. Vandaar dat het noodzakelijk is bij het reserveren aan te geven of het rolstoelplaatsen betreft.

Direct achter de rolstoelplaatsen hebben wij op de tribune enkele rijen (eerste rang) gereserveerd voor  de begeleiders (mits opgegeven). Op de eerste rij van de tribune kunnen wij 1 begeleider per rolstoel  garanderen. Overige begeleiders kunnen op de volgende rijen plaatsnemen. Onze medewerkers helpen u graag.

Wij willen je vragen om uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de show plaats te nemen in de zaal.

Plattegrond van de zaal

Reserveer kaarten