RESERVEER JE KAARTEN

Online reserveren

OP DIT MOMENT KUN JE NOG NIET ONLINE RESERVEREN!

Toegangskaarten voor onze jubileumshows in 2021 kunnen vanaf 30 juni 2021 weer online besteld en betaald (via iDEAL) worden. Je ontvangt na de bestelling direct een e-mail met de e-tickets. Wanneer je deze uitgeprint meeneemt naar de show hoef je niet meer in de (lange) rij te staan bij de kassa. Je loopt direct door naar de zaal waar je ticket gescand wordt.

Je bent ook niet meer afhankelijk van de openingstijden van onze telefonische reserveerlijn. 

Tarieven, plattegrond en informatie over mindervaliden tref je onderaan deze pagina.

Telefonisch reserveren

OP DIT MOMENT KUN JE NOG NIET TELEFONISCH  RESERVEREN 

Vanaf 28 juli 2021 kunnen kaarten voor onze jubileumshows in 2021 dagelijks telefonisch gereserveerd worden via onze reserveerlijn:  

0411 62 12 15

Tarieven, plattegrond en informatie over mindervaliden tref je onderaan deze pagina.

Openingstijden van onze telefonische reserveerlijnen (ook in het weekend) van 10.00 – 14.00 uur.

Op de dagen met een ochtend– en een middagvoorstelling (iedere dinsdag) kun je ons van 09.00 – 14.00 uur telefonisch bereiken.

Op de dagen met een middag- en avondvoorstelling (iedere donderdag) kun je ons van 10.00 – 19.00 uur telefonisch bereiken.

Wij raden je aan om de kaarten zoveel mogelijk online te reserveren. Dit gaat makkelijk, veilig en snel… en je hoeft ook niet in de rij te staan van de kassa om je kaarten op te halen.

Je kaarten afhalen

Telefonisch gereserveerde kaarten kunnen bij de kassa van het circus worden afgehaald. De kassa en zaal openen 1 uur voor aanvang van de voorstelling. Je kan met PIN betalen. Na betaling ontvang je het toegangsbewijs.

Online gereserveerde kaarten zijn al betaald. Je kunt meteen doorlopen naar de zaal waar jouw e-ticket wordt gescand.

Kaarten worden niet op stoelnummer afgegeven dus kom op tijd wanneer je vooraan en/of naast elkaar wilt zitten.

Als een voorstelling is uitverkocht worden vanaf een kwartier voor aanvang de niet-afgehaalde telefonisch gereserveerde kaarten opnieuw in de verkoop gebracht. Kom dus op tijd!

Tarieven

Wij hanteren in 2020 verschillende entreeprijzen afhankelijk van leeftijd. Ook hebben wij eersterangs en tweederangs kaarten. Genoemde prijzen zijn van afgelopen seizoen. Wij zullen ruim op tijd kenbaar maken wat de prijzen van 2021 worden.

Kijk onderaan deze pagina naar de plattegrond.

 Eerste rangTweede rang

 Kinderen t/m 2 jaar

gratisgratis
 Kinderen     t/m 12 jaar€ 7,-€ 6,-
Vanaf 13 jaar€ 10,-€ 8,-

Groepskorting

Groepen vanaf 25 personen kunnen in aanmerking komen voor korting mits zij van tevoren gereserveerd hebben. Voor informatie over groepskortingen ontvangen wij graag een e-mail (info@ilgrigio.nl).

Groepen worden verzocht om uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de show plaats te nemen in de zaal.

Mindervaliden

Il Grigio is prima toegankelijk voor rolstoelen. Er is plaats voor maximaal 5 rolstoelen. Vandaar dat het noodzakelijk is bij het reserveren aan te geven of het rolstoelplaatsen betreft. De plaatsen zijn uitsluitend telefonisch te reserveren.

Direct achter de rolstoelplaatsen hebben wij op de tribune enkele rijen (eerste rang) gereserveerd voor  de begeleiders (mits opgegeven). Op de eerste rij van de tribune kunnen wij 1 begeleider per rolstoel  garanderen. Overige begeleiders kunnen op de volgende rijen plaatsnemen. Onze medewerkers helpen u graag.

Wij willen je vragen om uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de show plaats te nemen in de zaal.

Plattegrond van de zaal