ARTIEST ZIJN BIJ IL GRIGIO

Het jaar van onze artiesten

Herfstvakantie: eindelijk gaan we weer oefenen na zo’n twee maanden vrijaf. De acts zijn opnieuw ingedeeld en tot aan de zomervakantie wordt iedere week hard getraind! Er wordt gekeken wat iedereen in huis heeft en daaromheen een act bedacht.

Het totaalplaatje moet kloppen. Ook het licht, de muziek, kleding en attributen. Gezonde spanning bij de doorloop generale met nog drie weken te gaan.. Gaat het lukken?

Eerst de Grande Generale en dan…

De vrijdag voor de première: alles komt bij elkaar: artiesten, muziek, kleding en dan weer eindelijk die piste in, super! Het lukt! Kleine puntjes worden op de i gezet zodat we morgen kunnen starten met de voorstellingen.

Op zaterdag is dan de allereerste show en is alles nog nieuw, maar in de volgende negentien voorstellingen kun je zien dat de trein weer volop op gang komt en iedereen met plezier deze twee weken zijn show kan opvoeren en ook achter de schermen met volle teugen geniet: dát is te zien!

Een tijd van komen en..

Saamhorigheid alom, jong en oud gemixt, heel bijzonder om hier deel van te mogen uitmaken en vaak met tranen in de ogen als je op 18-jarige leeftijd als artiest afscheid moet nemen.

Maar velen zijn dan inmiddels zo verbonden met het circus, dat ze van artiest doorgroeien naar medewerker / vrijwilliger. En velen blijven dat nog vele jaren.